Vi anpassar våra tjänster efter dina behov!

Våra återvinnings- och transporttjänster är flexibla för att kunna passa dina behov som bäst. Tillsammans med dig kommer vi fram till den effektivaste lösningen  som du kan känna dig nöjd med. Välkommen att kontakta oss för personlig service eller läs mer om våra tjänster längre ner på sidan.

Rivningar

Skärbränning

Lastväxlarflak

Containrar

Transporter

Från rivning av hus till industrifastigheter. Vi har den utbildning och erfarenhet som behövs. På ett miljöeffektivt sätt genomför vi rivningen samtidigt som vi tar hand om det avfall som uppstår. Detta sparar både tid och pengar.

Har du ett objekt som behöver beskäras för att vidare tas hand om? Våra anställda har lång erfarenhet med skärbränning och kan på det effektivaste sättet få arbetet gjort. Utöver att skära ner ditt objekt har vi även möjligheten att ta hand om materialet efter beskärning.

Vi har ett flera olika typer av lastväxlarflak för att kunna erbjuda det flak som passar in på just din situation. Bland annat låga, höga, öppna och stängda. Välkommen att kontakta oss för personlig service.

Vi erbjuder en rad olika containrar i olika storlekar, öppna och stängda. Om du behöver en specialcontainer hjälpa dig vi dig hitta lösningen. När ni gjort en beställningen levererar vi containern till dig och hämtar den när ni önskar.

Vi hjälper dig med transporter. Till vårt förfogande har vi inte bara lösflak men även kran- och maskinflak. Är du osäker på vad som behövs för just din transport eller hur den på bästa sätt kan genomföras är du välkommen att kontakta oss.

Norje Åkeri AB

Thure Carlssons väg

294 35 Sölvesborg

 

0456-41500

Info@norjeakeri.se

Ni slänger - Vi hämtar!

Alla problem går att lösa

© Studio Fiktiv

Norje Åkeri AB

Thure Carlssons väg

294 35 Sölvesborg

0456-41500

Info@norjeakeri.se

© Studio Fiktiv